Recension av tortillabröd (El Taco Truck)

Sortimentet på glutenfria tortillabröd till fredagstacosen har verkligen kommit igång! Tyvärr har jag haft svårt att hitta några riktigt goda, och trots att flera skryter om att vara gjorda på majsmjöl så är det få som är gjorda på mexikanskt vis. Häromdan fick jag dock tag i en riktig liten skatt! Coop säljer 8-pack tortillabröd av märket ”taco truck”. Det är de enda jag hittat i vanliga affärer som faktiskt smakar som mexikanska masa-harina-bröd, vacuum-förpackningen till trots. Glöm inte att steka dem som det instrueras på paketet bara, annars kommer de inte till sin rätt. Kommer du över ett paket masa harina och har tid att göra egna bröd så är det såklart snäppet vassare (se Mexikanska tacos), men för slappare fredagar så är dessa bröd ett toppenalternativ!

Jag ger El Taco Trucks corn tortillas 5 av 5 stinor!